HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kovinak bejött Geronazzo Mária agyából feltöltött óriásszája

Lassan másfél éve annak, hogy Geronazzo Mária óriás szája debütált egy Kovi nevével fémjelzett pornófilmben [1] – azóta már a filmrészleteket látók is felépültek az őket ért első sokkból, csak a történet szereplői marakodnak még mindig, ki-ki a maga igazát skandálva a sajtónak. A kétgyermekes asszony legelőször elvi okokra hivatkozva bánta meg a gang-bang filmben való alkotását [2], később már az anyagi dolgok bonyolítása sem tetszett neki. Geronazzo ugyanis azt állítja, hogy még mindig nem kapta meg a neki járó összeget a produkcióból. [3] Kovi végül megunta, hogy a kilenc férfit orálisan kényeztető felfedezettje a száját másra is használja, és a juj.hu [4] riporterének öntötte ki, ami a szívét nyomja:

„Nem tudom, hányadszor mondom el, hogy először is nem velem állt szerződéses viszonyban, hanem egy svájci céggel” – kezdte a producer. „Mária mindig elfelejti megemlíteni, hogy ő nem adta meg még mindig azt a pénzt, amiben megegyeztünk”. Mint mondta, abban állapodtak meg, hogy a forgatást fele-fele arányban finanszírozzák, és amikor már hasznot termel a film, akkor azt az összeget is elfelezik. Kovi verziója szerint Geronazzo nem adta oda a beígért pénzt, csak annak a 25%-át. Ráadásul állítja, nem hozott annyi bevételt a film, amennyibe került, és mínuszban vannak.

„Arról is elfelejt beszélni, hogy mi kaptunk egy levelet egy végrehajtótól, hogy ellene jogerős 7,5 milliós végzés van egy polgári perben [5], tehát ha adnánk is neki pénzt, azt a végrehajtó számlájára kellene utalni” – szögezte le. Hozzátette, úgy hallotta, hogy a nagyszájú asszonynak minden bizonnyal az agya egyik darabját használták a feltöltéshez, azért ilyen feledékeny.

Geronazzo Kovi visszavágásának hírére a Velvetnek elmondta, hogy szerinte nincs olyan ember Magyarországon, aki számla nélkül kifizetne egy produkciós költséget. „Én azt sem tudom, hogy mennyibe került a filmem, a mai napig nem kaptam erről részletes elszámolást” – magyarázta telefonos megkeresésünkre. „Az ügyvédem is írt nekik levelet, és egy nevetséges választ kaptam, ráadásul semmilyen hivatalos papír nem volt mellékelve. Mindössze annyit írtak, hogy a filmet kevesen töltötték le, és hogy különben is, nekem kell adnom nekik pénzt.”

Az asszony szerint a világ legegyszerűbb dolga lenne, ha a cég nekiállna, és elszámolnának. Az pedig, hogy ki mit von le ebből, az véleménye szerint nem az ő dolguk. „A polgári per az én magánügyem és rendezni fogom. Ez a per sem teljesen igazságos végkimenetelű, mert ha valaki egy rosszul kötött üzletben ugyanolyan szereplő, mint én, akkor nem biztos, hogy az egészért egyedül én vagyok a felelős. Hát én így jártam, hogy egyedüli felelős lettem."

"Én jó pár hónapig tönkretettem ezzel az egésszel a különböző szerepléseimet, és egy fillért nem kaptam azóta sem. Nagyon sok fiatal lányt is átvernek, csak ők nem merik kinyitni a szájukat, szemben velem. Az lenne az evidens, hogy: gyere Mária, itt vannak az elszámolásaid, levontuk belőle a 300 ezer forintot, tessék. És akkor nem érdekelne, ha a kamatos kamatot is felszámolják. De ezt csak akkor fizetem ki, ha megkapom a produkció teljes elszámolását.”

Mindemellett meglehetősen sérelmezte az agyi kapacitására vonatkozó megjegyzést a producer szájából, de most dühét nyelve mindössze annyit üzent, hogy az agyából felpumpált szája a véleménytől függetlenül mégiscsak bejött Kovinak éveken keresztül.

index

2009.10.22. 01:01
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: