HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

10 szextipp a hosszú élvezetért

Légy kívánatos!
Az egyik leglényegesebb dolog a nagyszerű szexhez, hogy érezd magad vonzónak. Lepd meg magad egy masszázzsal, kényeztesd magad egy szépségszalonban vagy vásárolj erotikus fehérneműt. Ettől magabiztos leszel.

Flörtöljetek!
Küldj neki erotikus e-maileket és sms-eket a nap folyamán. Csigázd fel a képzeletét: írd meg, milyen szexi ruha van rajtad és mit tervezel estére!

Hangulatba ringatva
Ne becsüld alá néhány gyertya fényének erejét! Győződj meg róla, hogy a szobád szexi és tüntesd el a plüssállatokat az ágyról! Mindenképpen kapcsold ki a tévét.

Csak csók
Egyezzetek meg a pasiddal, hogy az előjáték alatt nem nyúltok egymáshoz, csak csókolóztok. Az önmegtartóztatás meghozza majd az eredményét; mindkettőtök libidója az egekbe szökik, mire a lényeghez értek!

Lepd meg!
Most az egyszer ne vegyél bugyit a farmer alá. Ne mondd el neki, hagyd, hogy ő maga fedezze fel a kis titkot!

Nézzétek együtt!
Mindenki tudja, hogy a pasik szeretik az erotikus filmeket, de a nőket ugyanúgy feltüzeli ez a fajta vizuális élmény. Nem muszáj pornófilmnek lennie, a lényeg, hogy hangulatba hozzon.

Játsszatok!
Mielőtt papás-mamást játszanátok, keressetek magatoknak egy izgalmas, felnőtteknek való társasjátékot! A legtöbb erotikus boltban több féle verzió közül is választhattok.

Pózoljatok!
Fedezzetek fel együtt új pózokat!A Káma Szútrában több mint 60 új szexpózt találtok, vagy olvassátok el 7 szexpóz, amit nem ismersz című cikkünket öltetekért!

Közös fantáziák
Ne féljetek semmi újtól: egy kis szerepjáték nagyon feldobhat mindkettőtöket és nem muszáj, hogy csak a hálószobára szorítkozzatok. Kezdjétek a mókát azzal, hogy találkoztok egy bárban, mintha két idegen volnátok!

Ki a hálóból!
Néha a helyszín megváltoztatása elég ahhoz, hogy felpörgesse a szexet. Ha bátrak vagytok, ne csak a hálószobát hagyjátok el, hanem a lakást is! Vigyázzatok, nehogy elkapjanak titeket!

Pink.hu

2009.10.20. 14:17
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: