HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Prostitúcióra kényszerített magyar lányt szabadított ki az olasz rendőrség

Elrablói által prostitúcióra kényszerített magyar kislányt szabadított ki Vicenzában az olasz rendőrség.

A vicenzai hatóságok szombati beszámolója szerint a 14 éves kislányt Magyarországon rabolták el, és úgy kényszerítették fizetett szexre autós kliensekkel, hogy hamis okmányaiban 18 évesnek tüntették fel.

A lánynak azonban néhány napja sikerült telefonon felhívnia anyját, aki mindezt jelezte a magyar rendőrségnek. A vicenzai rendőrség járőrszolgálata végül az Interpoltól kapott értesítést. A kislány annyit mondott el édesanyjának, hogy Vicenzában van, egy nagy kék házban tartják, és már hónapok óta prostitúcióra kényszerítik.

Az olasz rendőrök magyar kollégáiktól megkapták a telefonszámot, amelyről a lány anyját hívta, és Marco Peraro ügyész utasítására megfigyelés alá vették a mobilt. Hamarosan be is mérték a készüléket Treviso és Mestre között: a kislány megint az utcán dolgozott. A rendőrök rátaláltak, behozták a kapitányságra és kihallgatták. A magyar lány vasárnap tölti be a 15. életévét és hamarosan újra találkozhat családjával. Vallomása alapján beazonosították a vicenzai Creazzóban azt a villát ahol fogva tartották. A nyomozás még tart az ügyben.

index

2009.10.18. 12:38
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: