HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Zsarolókat fogtak a rendőrök!

További sértettjeit keresi a rendőrség annak a két férfinak, akik interneten kerestek alkalmi szexpartnereket, majd magukat rendőrnek kiadva pénzt zsaroltak ki tőlük - jelenti a HavariaPress.
A nyomozás eddigi adatai szerint a két férfi szeptember közepén alkalmi szexuális partnereket keresett az interneten keresztül, majd telefonos egyeztetést követően megjelentek a kiszemelt lányok lakásán. Ott ezután az egyikük közölte, hogy ő rendőr, és prostitúciós tevékenységük miatt több év börtönbüntetéssel, illetve pénzbüntetés kilátásba helyezésével fenyegette meg a sértetteket. Ennek hatására a megfélemlített lányok ráálltak arra, hogy átadják a „rendőrnek” a náluk lévő pénzt, annak fejében, hogy az ne indítsa meg a büntetőeljárást ellenük. A BRFK szervezett bűnözés elleni nyomozói azonban időközben értesültek a páros tevékenységéről és elfogták a csalókat. Azt gyanítják azonban, hogy az eddig felderítettnél jóval több sértettje lehetett a két férfinak, ezért kérik mindazok jelentkezését, akik hasonló zsarolás áldozatává váltak az elmúlt hetekben, hónapokban. A bejelentéseket az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, és a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámokon is várják.
A bejelentőknek nem kell tartani a jogi felelősségrevonástól, hiszen a prostitúció nem bűncselekmény, viszont annak elősegítése és a zsarolás ténye igen.

2009.10.16. 15:27
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: