HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Hogyan őrítsd meg a pasid? Szexi tippek pároknak

A pasik nagyon vizuálisak
Ha lekapcsolod a villanyt, a pasid hamar elveszti érdeklődését - hiszen a nőkkel ellentétben őket a látvánnyal lehet a leginkább lázba hozni.

Kérdez meg, hogy mit szeretne
A férfi nagyon egyenes teremtmény: ha nekiszegezed a kérdést, biztos lehetsz abban, hogy őszinte választ kapsz arról, mit szeret, mit élvez az ágyban. Mindezt megteheted egy pohár bor mellett, vagy akár a hálószobában is. Talán könnyebb ilyen témákról beszélgetni, amikor éppen nem vagytok semminek a közepén. De hidd el, jobb egy pár perces kellemetlenség - még, ha semmi okod sincs rá - mint, hogy hónapokkal később vedd észre azt, hogy egyáltalán nem jó, ahogy te csinálod.

Csak finoman
Légy óvatos, mikor hozzáérsz a partneredhez. A férfiak- különösen a kapcsolat elején- nem szeretik a durva bánásmódot. A legtöbb pasi szereti az orális szexet, ám nem mindenki. Jobban teszed, ha előbb kérdezel, és csak aztán kezdesz neki. És ne felejtsd el, a fogaiddal és az ékszereiddel fájdalmas sérüléseket okozhatsz.


Stop/Start
Egy szexuális együttlét nem olyan, mint egy hullámvasút. Lassan kell eljutnotok a csúcsig, izgassátok egymást minél tovább, és mikor az orgazmushoz érnétek, hagyjátok abba. Mikor újra elkezditek, sokkal nagyobb kéjben lesz részetek.

Simogatás
A nemi szervek és a mellbimbók simogatása a legtöbb férfi számára nagyon izgató. Használd a kezedet, a szádat vagy a saját mellbimbóidat a pasid kényeztetésére. Kérdezd meg, szeretné-e, ha határozottabban érnél hozzá, ne csak tedd!

Csók
A csókolózás rendkívül stimuláló lehet, ha jól csinálod! Kezdd finoman és vedd figyelembe: nem az a cél, hogy lenyomd a nyelvedet a torkán.

Szugeráld!
Ne becsüld alá a szavak erejét! Beszélj neki arról, mit szeretnél tenni vele, hogy még egy üzleti megbeszélést vagy egy fontos munkát is félbe szakítson miattad!

Pink.hu

2009.10.14. 11:25
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: