HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Miért nem szexel reggel a magyar?

A felmérésből kiderült: a magyarok többsége rágót, mentolos cukorkát, vagy egy pohár italt használ, hogy elkerülje a szájszagot. Ezek azonban - a válaszadók nagy hányada szerint - csak ideiglenes megoldásnak tekinthetők.

A válaszadók fele szívesen szeretkezne reggel, de lehelete miatt nem mer

A magyarok közel 70 százaléka a reggeli fogmosást tartja a legcélravezetőbb megoldásnak - annak ellenére, hogy legtöbben úgy gondolják, ettől alább hagy a szexuális kedvük és elvész a spontaneitás. Több válaszadó véli úgy, hogy partnere lehelete jobban zavarja a sajátjáénál, ezért szívesen keresne párjával közösen valami diszkrét és hatásos megoldást a problémára.

A 3000 megkérdezett mindössze 11 százaléka próbálkozik éjszakai fogkrémmel megszüntetni reggeli rossz leheletét, ők többnyire elégedettek az eredménnyel.

A reggeli rossz lehelet okai

Az emberek nagy többsége reggelente rossz lehelettel ébred. A szájüregi problémák 80%-a alvás közben jelentkezik. Szánkban ilyenkor baktériumok szaporodnak el, melyek rossz leheletet okoznak. Szervezetünk nyáltermelése csökken alvás közben, így kedvezőbbek a feltételei a rossz szájszagért és kellemetlen szájízért felelős kórokozók elszaporodásának. Napközben szervezetünk egészséges öntisztulása a nyál segítségével nem engedi elszaporodni ezeket a baktériumokat.

Blikk

2009.10.13. 13:33
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: