HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Orális szexre is hajlandók a kék karkötős lányok

Színes, műanyag karkötők tartják rettegésben az angol szülőket, akik eddig azt hitték, életük legjobb biznisze, hogy a kiskamaszok körében most menőnek számító karkötőkből [1] egy csomag mindössze 1 fontba kerül. Mint a gyerekek beszámolójából kiderült azonban, a színeknek jelentésük van, méghozzá szexuális jelentésük, írja a brit The Sun. A lányok a karkötők színével utalnak arra, hogy mit tesznek meg a fiúnak, amelyiknek sikerül a karkötőt letépnie a kezükről. A karkötős játékban szinte mindenki azonnal részt vesz, mihelyt bekerül az iskolába, egy, a lapnak nyilatkozó nyolcéves kislány arról panaszkodott, senki sem állt vele szóba addig, amíg nem viselte karkötőket.

A kisebb lányok még csak sárga, vagy narancssárga karkötőt hordanak, ez azt jelenti, hogy meg kell ölelniük a fiút, vagy bele kell harapniuk a nyakába, a piros és pink szín már messzebb megy a szexuális skálán és azt feltételezi, hogy a lány hajlandó csókolózni és megmutatni a melleit is. Aki kék karkötőt hord, az már az orális szexet sem veti meg, akinek a csuklóján arany vagy fekete karkötő virít, az pedig gyakorlatilag már mindenre hajlandó.

Bár a színek jelentése városonként eltérő lehet, ha valaki nem lenne tisztában a színek jelentésével, az sincs elveszve, hiszen az interneten számos weboldal hirdeti, melyik szín mit szimbolizál, és csupány némelyik hívja fel a tinédzserek figyelmét, hogy szexre kényszeríteni valakit akarata ellenére, bűncselekmény. Ha egy fiúnak sikerül levennie egy lány csuklójáról a karkötőt és eltörni azt, a lánynak elvileg meg kell tennie, amit a karkötő szimbolizál.

Egy 12 éves lány arról számol be, hogy a karkötőket a fiúk is hordják, természetesen az osztályában mindenki feketét, és a legmenőbb lány is csak feketét és aranyat hord, de ő nem merne fekete karkötőt hordani, mert még fél a szextől, nem tudná, mit kellene csinálnia. A karkötők egyébként rugalmas műanyagból készülnek, nem olyan könnyű őket eltörni, és más vélemények szerint pusztán szimbólumok, és inkább viccnek számítanak, senki nem veszi őket komolyan.

A karkötő-témát pár éve már felkapta az amerikai sajtó is, sőt egyes amerikai államokban be is tiltották az ékszert. A karkötő-divat most érkezett meg Nagy-Britanniába, hatalmas hisztériát váltva ki a szülőkből, holott számos szakember úgy véli, a karkötőért cserébe szolgáltatott szex nem több puszta városi legendánál. Csak úgy, mint az úgynevezett, szintén az Egyesült Államokból származó "szivárvány-partik", amikor a lányok különböző színű rúzzsal kenik be a szájukat, hogy szivárványszerű jeleket hagyjanak a fiúk nemi szervén. Általános vélemény szerint ezek a tini-szexpartik puszta kitalációk, de egyes angol internetes fórumok ennek ellenkezőjét bizonyítják.

index

2009.10.06. 22:35
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: