HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Tanulj te is a pornósoktól!

Játssz!

Nem hagy hidegen a hálószobai játék, azonban attól félsz, ha megpróbálod fűszerezni a szexuális életed, közönségesnek tűnsz majd.

Azt javasolják, ne aggódj! Attól, hogy szereted a szexet, még nem leszel erkölcstelen, inkább csak emberi. Mondd el a pasidnak, mennyire szereted, ha megcsókol azon a bizonyos ponton, vagy oszd meg vele, mire vágysz a pillanat hevében! Az is hatalmas lendületet adhat a kapcsolatotoknak, ha valami újjal próbálkoztok.

Extra tipp:

Nyiss ki egy palack bort és játszatok "nyelsz vagy mersz"-et! Mutass rá azokra a pontokra a testeden, amelyeken nyitott vagy egy kis próbálkozásra. Jó esély van rá, hogy ő is szívesen beszáll a játékba.

Ismerd meg a tested!

Kínosnak vagy mocskosnak érzed a maszturbálást, ezért ritkán csinálod - ha mégis, sosem vallanád be.

Tégy úgy, mint egy feltüzelt pornós cica! Simogasd a melledet, a combjaidat és mindent, ami a kettő között van. Ha nem tudod, mi jó neked olyan, mintha térkép nélkül akarnál átszelni egy idegen országot.

Extra tipp:

Ha sok másik lányhoz hasonlóan a kézimunka nem csigáz fel eléggé, valami mással kell felvillanyozni a képzeletedet. Néhány magánakció után kérd meg a pasidat, hogy szálljon be ő is.

Csábítsd el!

Hétvégén csak melegítő van rajtad, a hajadat pedig egyszerűen összefogod. Nem hangzik izgatónak, ugye? Mert nem is az.

A pasik vizuálisak -ezért vannak a pornós csajok még mindig az iparban -, ezt pedig nem árt az előnyödre fordítanod. Kapj fel valami szexi fehérneműt és húzz hozzá magas sarkút, és ezt mindenképpen hagyd magadon akció közben is - a pornó hercegnők sem veszik le! Megéri a kis kényelmetlenséget, hatalmas élmény lesz.

Extra tipp:

Biztosan jobban beindul a pasid, ha nem jóganadrágban zihálva fogadod, hanem magas sarkúban és szexi frizurával. Meg kell lepned valami újjal, ezzel megmutatod neki, hogy megéred az erőfeszítést. Biztosan felborzolja majd a kedvét!

Légy kreatív!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy megtalálnak egy bizonyos pózt- esetleg pontot-, amitől párjuk biztosan a csúcsra jut. Csak erre koncentrálnak, nem keresnek újabb ilyen pozíciókat.

Tudnod kell, hogy a pasidon több ilyen pontot találhatsz a tetejétől a talpáig. A móka abban van, hogy kipróbálod, melyik működik és melyik nem.

Extra tipp:

Csípd vagy harapd meg a mellbimbóját, csókold meg a mellkasát vagy húzd végig a körmeidet a hasán. Ha a nadrágjába merészkedsz, fordíts kellő figyelmet minden egyes részletre, nyalogasd például a heréit.


Fantáziálj!

Még sosem vallottad be, hogy nap közben arról fantáziálsz, milyen lehet két pasival egyszerre szexelni, vagy egy másik nővel csókolózni. Még, ha be is vallottad, annak gondolata, hogy a pasid Heidi Klumról fantáziál, könnyeket csal a szemedbe.

A hangsúly itt első sorban a hozzáálláson van, nem a tetteken. A pornós lányok nem ítélik el a partnerük vágyait és nem sértődnek meg azon, mi izgatja fel őket. Csak azért, mert a hímed édeshármasról fantáziál, ne gondold, hogy nem szeret, vagy hogy a valóságban is részt szeretne venni benne. Amíg a kapcsolatotok határai ki vannak jelölve, a szexuális álmodozással nincsen semmi probléma.

Extra tipp:

Végezz verbális kutatást! Beszélj vele az édeshármasról, vagy kérd meg, tegyen úgy, mintha nem ismernétek egymást. Ezeknek a tapasztalatoknak a megosztása nemcsak a szexet teszi izgalmasabbá, de elősegíti a bizalmat és az intimitást is. Előtte mindenképpen tisztázzátok a határokat, és emlékezzetek rá, hogy a kulcs a kényelem; tehát ne csináljatok semmit, ami nem esik jól. Kitalálhattok egy kódszót is arra az esetre, ha eldurvulna a játék.

Blikk

2009.10.02. 11:24
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: