HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Trükkök, hogyan élvezzétek a 69-et!

Ez a pozíció a kölcsönös, egy időben történő orális szexről szól. Nem egyszerű odafigyelni arra, mit csinálj a száddal, miközben ő fürgén kényeztet a nyelvével, de hidd el, megéri kipróbálni!

Azonban ahhoz, hogy maximális élvezetet szerezzetek egymásnak, van néhány szabály, amelyet érdemes betartanotok. Íme a 69 etikája.

Vegyetek fürdőt!

Mint a legtöbb szexuális aktusnál - pláne, melyek orális érintkezéssel is járnak -, nagyon fontos a tisztaság és az ápoltság odalenn. Senki sem szeret kellemetlen illattal vagy dzsungellel találkozni. Tehát mielőtt nekiláttok, mindenképpen tisztítsd meg a terepet! Még jobb ötlet, ha együtt ugrotok a zuhany alá, és élvezitek egymás társaságát, míg mindketten illatosak és tiszták nem lesztek.

Ne felejtsd el a pasid!

Ennek a pozíciónak az a lényege, hogy mindkét fél adhat és kaphat is. Ezért jó, ha koncentrálsz kicsit, hogy a saját élvezeted ne terelje el a figyelmedet a pasid öröméről. Ha úgy érzed, képtelen vagy egyszerre kétfelé koncentrálni, akkor jobb, ha külön-külön kényeztetitek egymást – így mindketten megkaphatjátok a másik teljes figyelmét.

Blikk

2009.09.23. 23:14
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: