HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Bizarr szextippek a pasidnak

Harapj rá!

Talán ördöginek tűnik, ám ha helyesen csinálják, a harapás meglepően szexi és élvezetes lehet. Persze ne úgy vesd rá magad a párodra, mintha fel akarnád falni. Légy nagyon finom: helyezd a nyitott szádat a vállára, a fenekére vagy a teste egy másik, párnázottabb területére - például a combjára -, majd gyengéd nyomást alkalmazva zárd össze a szádat. Vigyázz, hogy a fogaid ne záruljanak össze és még véletlenül se csípd meg a bőrét. Ne vidd túlzásba! Elég néhány jól időzített harapás, hogy megmutasd, milyen szenvedélyes vagy.

Olajozottan

Az olaj használata szexjátékok közben egyáltalán nem tűnik újdonságnak, ám nem alkalmazzák túl gyakran - pedig sokat lendíthet az együttléten. Minél több annál jobb: használj növényi alapú, illatosított – például ylang-ylang – olajat, mely nemcsak ellazít, hanem felpörgeti érzékeidet is. Ragadj meg egy zuhanyfüggönyt vagy más olajálló anyagot, terítsd le, és miután beolajoztátok egymást, csússzatok egyenesen a kéjbe.

Hideg-meleg

A hőmérsékletváltozás felizgat és serkenti a vérkeringést. Ha a hőmérséklet állandó, minden ugyanolyan, az idegek kevésbé érzékenyek - tudják, hogy nincs változás, ezért alacsonyabb fokozatra kapcsolnak. Hogy felborzold a kedélyeket, változtasd meg hirtelen a hőmérsékletet! Sokféle anyagot használhatsz: forró csokoládé, egy pohár hűvös bor vagy jégkocka. Légy nagyon óvatos, hogy az élmény mindkettőtök számára szenvedélyes legyen! Használjátok orális kényeztetés közben vagy fedezzétek fel a saját játékotokat!

Blikk

2009.09.21. 23:57
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: