HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexpózok a még jobb orgazmusért

Természetesen mindenki perzselőbb szerelmi életre vágyik.

De az igazi gyönyörhöz nem elég a gyertyafényes vacsora és a szexi fehérnemű. Kemény munka és sok gyakorlás!

Ez utóbbi talán nem is olyan rossz - a párod biztosan nem ellenkezik majd. Próbáljátok ki még ma este!

Szemtől szemben

Egy magas konyhai szék ideális ehhez a „gyakorlathoz". Ha hozzászoktál ahhoz, hogy nem néztek egymásra szeretkezés közben, akkor sokkal kielégítőbbnek érezheted ezt a pozitúrát, hiszen mindketten egyformán urai vagytok a helyzetnek.

Ülj le a székre, a párod álljon eléd! Mindketten egymás szemébe nézhettek, de egymás testét is csodálhatjátok közben. Sőt, azonnal láthatjátok, jólesik-e a másiknak az, amit csináltok.

Ez a póz ideális a G-pont stimuláslásához és a méhnyak izgatásához is. Ez utóbbival egy másfajta, de annál élvezetesebb orgazmust is megtapasztalhatsz. Amennyiben a szék elég stabil, ez a pozitúra a mély behatoláshoz is ideális.

Nyelvvel és ujjakkal

Sok nő könnyebben jut el az orgazmushoz orális szexszel, mint közösüléssel. És miután joggal reménykedhetsz abban, hogy partnered semmire nem vágyik jobban, mint hogy új módszereket próbáljon ki a te örömödre, vezesd végig a következőkön!

Kérd meg, hogy csókolgassa, illetve cirógassa nyelvével és szájával a csiklódat, a húgycső környékét és a vagina bejáratát. Minél lassabban csinálja, annál jobb! Így neked is van időd az összes mozdulatát átérezni.

Ne felejts el minél jobban ellazulni! Ha már úgy érzed, kellőképpen bepörögtél, kérd meg, hogy lassan csúsztassa be az ujját, és lassan, de erőteljesen dörzsölje a G-pontodat! Minél többet gyakoroltok, a G-pontod annál érzékenyebb lesz, így kevesebb idő kell majd az orgazmus eléréséhez.

Ennek a gyakorlatnak a lényege, hogy megtanulod a figyelmedet a csiklódról a G-pontra irányítani szeretkezés közben. Tehát egy idő után az is lehetséges, hogy nem lesz szükség a klitorisz izgatására, tehát kevesebb „komplikációval" juthatsz el a csúcsra.

Blikk

2009.09.18. 12:58
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: