HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Tera Bond Loki-sállal a nyakán fújt visszavonulót

Egy szál bugyiban, Loki-sállal a nyakában pózolt kedd délelőtt Derzsi Anita, alias Tera Bond egy zártkörű fotózáson. Akik ismerik az óvónőképző főiskolát végzett pornószínésznő pályafutását, azoknak persze soknak tűnhet még ennyi kiegészítő is. Bond kisasszony ezen az eseményen pont azt szerette volna közzétenni, hogy visszavonulót fúj, és noha nem az egyik pillanatról a másikra írja ki magát az erotikus szakmából, a fotózás helyszínét szolgáló Yes Pub mostantól egy alapkő ahhoz, hogy komoly üzletasszony váljék belőle. Ma kötötte meg ugyanis a szórakozóhellyel az üzleti szerződést, amibe ugyan nem nyertünk betekintést, de lényeg, hogy Derzsi melleit mostantól többet fogjuk látni a sörcsap mögött [1], mint filmekben vagy showműsorokban.

„Betöltöttem a harmincegyet” – jelentette ki a pornósztár döntésének okát, amit azért is nem nagyon értettünk elsőre, mert Nina Hartley óta tudjuk, hogy az érett nők is lehetnek kívánatosak, [2] sőt. Aztán kiderült, hogy Tera Bond tervei között az szerepel, hogy harmincöt éves korában gyereket szül. Márpedig ő úgy érzi, hogy ez a két dolog egyáltalán nem egyeztethető össze. „Jelenlegi kapcsolatom még friss, mindössze nyolc hónapja vagyunk együtt. Nagyon keveset tudunk találkozni, szóval erre még nem lehet építeni semmit, de fokozatosan szeretném az erotikát kiszorítani az életemből, hogy mire gyermeket vállalok, már ne pornósként, sztriptíztáncosként keressem a kenyerem, hanem üzletasszonyként.”

Derzsi az óvónőképző főiskola és a Gór Nagy Mária Színitanoda után huszonöt évesen csöppent az iparba. Mint mondta, ahogy az lenni szokott, először csak aktfotózásról lehetett szó. Később kiderült, hogy sokkal könnyebben tudja venni az akadályokat a pornóforgatásokon, mint a fotózásokon. „Az utóbbinál annyira magára van hagyatva az ember, senki nincs a segítségére abban, hogy igazán meg tudja mutatni a nőiességét. Lecsupaszítanak – nemcsak szó szerint, hanem lelkileg is” – magyarázta, és mintegy útmutatóként felsorolta, mik azok az adottságok, amik a legfontosabbak ebben a szakmában.

„A természetes test mindenképpen. Úgy veszem észre, egyre kevésbé favorizálják a szilikonmelleket és a tetoválásokat. Mindemellett lényeges a színészi tehetség, hiszen romboló hatással tud lenni egy rosszul eljátszott szerep. És az angoltudás is nagyon fontos.” Hozzátette, hogy az esetek 95 százalékában külföldi filmekben szerepelt, de eszébe sem jutott, hogy a karrier miatt hosszabb időre elhagyja az országot. „Magyar vagyok” – jelentette ki.

Ráadásul debreceni származású, éppen ezért nem volt meglepő a nyakában lógó Loki-sál, na meg az elképzelés, miszerint az elkövetkező időszakban a focirajongók lesznek vendégcélcsoport. „Október elején lesz a nyitóbuli, de már a holnapi napra is van asztalfoglalás – az ide betérők kivetítőn, a társaságomban nézhetik a meccset, és amint beindul a szezon, mindenféle műsorral szórakoztatunk, a kareoke-tól kezdve a sztriptízen át a koncertekig mindennel megpróbáljuk feldobni a pub és a vendégek hangulatát."

index

2009.09.08. 22:36
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: