HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Nyilvános helyen szexelnek a barceloniai prostituáltak

Szexbotrány érlelődik Barcelonában – írta az El País spanyol nyelvű lapra hivatkozva a Bild. A spanyol újság ugyanis nyilvánosságra hozta azokat a képeket, amiknek tanúsága szerint a La Boqueria piac környékét ellepő prostituáltak közterületen létesítenek turistákból álló kuncsaftjaikkal a szexuális aktust. A nagy felháborodást kiváltó képeken látszik, hogy a gyors lebonyolítás érdekében éppen csak a nadrágjukat tolják le a szexre éhes férfiak, de ez nem gátolja őket abban, hogy a javarészt színesbőrű, drogfüggőségük miatt pár euróért szolgálatkész prostituáltakkal bármilyen módon közösüljenek.

A fotókat a helyi lakosok készítették, akiknek elegük lett a napnyugta után látottakból, és ezekkel a fotókkal szerették volna gyors intézkedésre bírni a hatóságot. A panasztévők között akadt egy eladó is, akinek minden reggel a használt gumikat kell eltakarítania a boltja elől, és egy biztonsági őr is szót emelt a kurvák viselkedése ellen: neki a gyomra fordult fel, ha a térfigyelő kamerák felvételeire kellett pillantania. Többek között ő is azon a véleményen volt, hogy a legnagyobb probléma az, hogy nincs a városnegyedben bordélyház, vagy az üzlet lebonyolításához megfelelő lakás, szoba.

Közben a helyi rendőrség szerdán különleges razziát tartott a nyilvánosan szexelők ellen, de összességében ők is tehetetlenek. Még a magas büntetés sem rettenti ugyanis vissza a közterületen szexelőket, akiket természetesen csak akkor kötelezhetnek a bírság megfizetésére, ha tetten érik őket. A hatóság szóvivője az El País spanyol nyelvű lapnak egyszerűen csak túl bonyolultnak minősítette a probléma megoldását.

index

2009.09.03. 15:39
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: