HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szűz lánnyal egy férfinak se könnyű

Lacc, egy lelkes Velvet-olvasó szerkesztőségünkhöz írt levele szerint "hangos sikereket" aratott A tökéletes nyaláshoz vezető út [1] című cikkünk nyomán, és most újra valami hasonló gyakorlati útmutatót kért. Persze más témában. "A barátnőm még szűz, és eljutottunk oda, hogy ő is szeretne végre elbúcsúzni a szüzességétől. Engem olyannyira váratlanul ért a dolog, hogy hirtelen nem is tudtam produkálni, ami nem is feltétlen baj. Szeretnék ugyanis úgy felkészülni az ő első aktusára, ahogy annak idején a cikkből a nyalásra is felkészültem, mert egy nőnél mégiscsak komolyabb dolog az első... "

A bizalom megható, a feladat viszont nem egyszerű. Az online szextanácsadó oldalak a témával kapcsolatban gyakorlatilag ugyanazt hajtogatják: az első alakalom csodálatos dolog, nagy lépés az életben, jól fel kell rá készülni és érdemes elég szerelmesnek lenni. Ez mind szép, de ettől még a szex nem lesz klassz. Persze a közhelyes tanácsözön nem meglepő, ha belegondolunk, hogy milyen kevesek bírnak nagy rutinnal a szüzesség elvesztése terén. Az ember megszerzi a saját - sokszor suta - első tapasztaltát, és egyesek beleszaladnak még egy-egy szűz partnerbe. Ettől még senki nem lesz szakértő. Vannak ugyan pasik, akik kifejezetten szűz lányokra specializálódtak, de olyan tanácsára meg minek hallgatnánk, akinek ahhoz sincs elég önbizalma, hogy egy kész nővel dugjon? Azért nem kell aggódni Lacc, van megoldás.

A feszültség csak magabiztossággal oldható fel

Az első pátoszmentes, valóban használható tanácsot egyik kedvenc felvilágosító könyvünk [2] szerzője, Jörg Müller adta : "ne várj sokat az első közösüléstől." Az író szerint ugyanis az első együttléthez tapadó belső feszültség nem tesz jót az élvezetnek. Először is adott egy tapasztalatlan - az egyszerűség kedvéért - lány, akinek fogalma sincs, mire számíthat. Anyu azt mondta szuper lesz, a nővére azzal szívatta, fájni fog, a Mari meg fel sem eszmélt, már vége volt. A lány tehát izgul és bizonytalan. Ha bizonytalansága a srácra is átragad, akkor jobb, ha inkább távolköpő versenyt rendeznek, mert a szexnek semmi értelme. A feszültséget csak egy magabiztos, céltudatos, de figyelmes partner képes feloldani, aki mellett a nő biztonságban érzi magát. A nagy céltudatossághoz persze kell a felelősség is, hiszen az első szexet senki sem felejti el. Főleg, ha nagyon rosszul sül el.

Végtelenségig fokozott izgalom
A magabiztos pasi első feladata, hogy annyira felizgassa partnerét, hogy annak eszébe se jusson a görcsölni. Ezen a ponton bevethető minden, amit korábban a csókról [3] és az orális szexről [4] írtunk. Ha gördülékeny első szexet akar, akkor az előjátékba érdemes akár többször is belekezdeni anélkül, hogy hagyná elmenni a lányt. Önuralomra persze nem árt otthon gyúrni [5]. A többszöri előjáték arra is alkalmas, hogy a szűz partnerben megtörje a felizgatás - behatolás sztereotípiát, azaz ne kezdjen el rettegni, ha a férfi felemeli a fejét az öléből.

A csók lazává tesz
A pasik általában akkor követik el a legnagyobb hibát, amikor nincs tovább, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy játszadozás helyett jön a szex. A férfi túl óvatos, a tempó lelassul, az izgatottság csitul. Épp ennyi kell ahhoz, hogy a lány megrémüljön és megfeszüljön a teste. Ebben az állapotban hiba tovább próbálkozni, jöhet egy újabb távolköpő verseny. Az egyértelmű pillanatban nem szabad megszakítani a vágy ritmusát és lassan, de határozottan kell behatolni, lehetőleg egy csók kíséretében. Ez megosztja a lány figyelmét, így laza marad és biztonságban érzi magát Ezek után jöhet egy gyengéd és empatikus szex. Hiába, a férfinak se könnyű.

A misszionárius praktikus
Az első alakalommal leginkább a klasszikus misszionárius póz válhat be, mert amellett, hogy ebben a helyzetben a srác könnyen irányít, még a lány arckifejezését is szemmel követheti, így rögön reagálhat minden rezdülésére. Persze az is könnyen előfordulhat, hogy a gondos előjátéktól függetlenül a szűz partner visszavonulót fúj, amit azonban badarság lenne kudarcként kezelni. Ahogy az online szextanácsadók szajkózzák: felkészültnek kell lenni. Nem véletlenül jön össze olyan nehezen két szűz első dugása. Laccnak és barátnőjének reméljük összejön.

hirado

2009.08.31. 23:05
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: