HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Élethű pornóparódia készül a 30 Rockból

Már a neten a 30 Rock című, itthon A stúdió címen futó amerikai kult-tévésorozat pornóparódiájának trailere. A 30 Rock XXX [1] szereplői a megszólalásig - de legalábbis az első vetkőzésig mindenképp - igyekeznek hasonlítani az eredeti szereposztásra, a főszerepet pedig a Palin-pornóból már ismert [2] Lisa Ann kapta.

Az eredeti sorozatban Jack Donaghy, a stúdió új programigazgatója változtatásai miatt Liz Lemon producer egy nagypofájú és teljesen buggyant fekete színészt, Tracy Jordant kap a nyakába, hogy vele dobja fel a showját.

A sorozat egyik érdekessége, hogy az állandó szereplőgárdán kívül sok sztár vállalt el benne egy-egy epizódszerepet, mint például Jennifer Aniston és Salma Hayek is. A pornós verzióban ők valószínűleg nem várhatóak.

A pornóparódia szereplőválogatásánál a gyártó cég, a tévés sorozatok felnőttfilmes átköltésére szakosodott New Sensations [3] - akik többek közt már az Office, a Scrubs és Seinfeld tévésorozatok szexszel felütött verzióit is megálmodták- láthatóan törekedett a hasonlóságra. Tekintetbe véve, hogy ennél a műfajnál a szóbajöhető hasonmások körét drasztikusan szűkíti, hogy a pornószakmán belül kell megtalálni őket, egész tisztességes munkát végeztek.

A főhősnőt, Liz Lemont alakító Tina Feynek például kiváló megfelelője lett a Palin-pornóval ismertté vált Lisa Ann, aki talán még ugyanazt a szemüveget is viseli, mint alaszkai kormányzónőként. A szájmenéses feka, Tracy Jordan szerepét alakító pornóst, Bishopot viszont semmiképp sem tudnánk összetéveszteni az eredeti színésszel, Tracy Morgannel.

A tenyérbemászó titkárt, Kenneth Parcellt játszó Jack McBrayer hasonmásának megtalálásával nem lehetett sok gondja a cégnek, hiszen Paul Woodcrest vonásait nézve egyértelmű, miért őt választották.

Lemon jobbkeze, Pete Hornberger karakterével azonban úgy tűnik, nem volt ilyen könnyű dolguk, mivel a pornós Ralph Long és a színész Scott Adsit még a rettentő kopaszparóka ellenére is ég és föld.

Ugyanígy nem lehetett egyszerű kiválasztani, hogy ki játssza a forgatókönyvíró Frank Rossitanot, hiszen hiába maszkírozták a pornós Chris Cannont, eltérő testfelépítése miatt sosem lesz olyan, mint az eredeti karaktert alakító Judah Friedlander.

Ha bárki úgy gondolta volna, hogy az új stúdiófőnök, Jack Donaghy szerepét játszó Alec Baldwin annyira karakteres, hogy lehetetlen pornós alteregót találni neki, téved: a New Sensations - a fenti szűk lehetőségeket figyelembevéve - egész jó munkát végzett Herschel Savage beállításával.

Persze nem mindenkivel történt így, a tévésorozatban szereplő show-főszereplőnő, a Jane Krakowski által megformált Jenna Maroney szerepére túl fiatal a pornós Ashlynn Brooke, és eléggé látványos is a köztük lévő 17 év korkülönbség.

Nem volt ennyire rossz döntés viszont Amy Reid pornószínésznővel eljátszatni a Katrina Bowden alakította recepcióst, Cerie-t.

A pornóparódia története egyelőre nem ismert, de nyilván nem tartogat óriási meglepetéseket: „Az volt a célunk, hogy a legfelkapottabb modern sorozatokat forró szexjelenetekkel kombináljuk” – nyilatkozta az XBIZ-nek a rendező, Lee Roy Myers. „Ezekkel a filmekkel esélyünk van arra, hogy valóra váltsuk az emberek tévés fantáziáit. Azokról a népszerű karakterekről beszélek, akiket mindenki igazán szeretne meztelenül rosszalkodva látni.” – tette hozzá Myers.

index

2009.08.29. 21:34
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: