HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Geronazzo: Élménygyűjtő vagyok, nem kurva!

Lulu névvel egy internetes oldalon, a Mistress.hu-n hiredeti a testét Geronazzo Mária. Az adatlap tanúsága szerint a leginkább Kovi pornófilmjével a köztudatba robbant nagyszájú asszony análszexet nem, de pisiszexet és különféle szerepjátékokat is vállal, mi több, még a kényszerfranciától sem riad vissza, ha éppen arra szottyan kedve az őt akaró férfinak. Geronazzo a lányok, párok részt is kipipálta a felsorolásban, de zárójelben hozzáfűzi, hogy igazából csak az utóbbi felel meg számára, szóló csajokat nem vállal.

A kétgyermekes asszony a legtöbb, csúnyán lebukott celebbel szemben nem tagadta az adatlap valódiságát, és sem szégyellnivalónak, sem prostitúciónak nem tartja a dolgot. „Én leginkább élménygyűjtőnek nevezném magam. Több házasságon vagyok túl, két gyermekem van, és nem egyszerű élet a hátam mögött - teljesen érthetőnek tartom, hogy megengedhetem magamnak ezt a fajta szabadságot. Van, hogy szerelemből szexelek, de ha az éppen nem adatik meg, akkor kölcsönös szimpátia alapján, ami mellett mindenféle ajándékot, juttatást elfogadok. Ha ezt kurválkodásnak nevezik Magyarországon, nem is tudom, hova tartunk” – magyarázta Geronazzo, és hozzátette, a szűk pénztárca miatt mostanában már csak Angliában nyújtja szimpátia alapú szolgáltatásait, mert ott sokkal bőkezűbbek, gazdagabbak a férfiak.

A siker állítólag nem marad el, pillanatnyilag nem is egy, hanem hat állandó kuncsaftja van, mint mondja, szeret több lábon is állni, és bebiztosítva érezni magát. „Nem árulok zsákbamacskát, mindenki azt kapja, amit az adatlapon lát” – árulta el a népszerűségének titkát, amiből nagyon úgy tűnik, valóban kellemesen meg lehet élni. Az asszony sorra vág bele újabb és újabb vállalkozásokba, és cseppet sem keseríti el, ha azok egytől egyig becsődölnek. Mindemellett még arra is jut ideje, hogy könyvet írjon: második műve szeptember elején kerül a polcokra, és a fő témája ennek is a szex lesz. „A fejemben van viszont már a harmadik kötet is, ami a férfiakról fog szólni. Sokan még most sem értenek hozzájuk, nem tudják kezelni őket, erre szeretnék megoldást javasolni a magyar nőknek.”

index

2009.08.27. 22:14
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: