HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexbotrány! Pornózott a salgótarjáni közgyűlés pénzügyi szakértője

A jelek szerint a harmincas éveiben járó H. Mónika kettős életet élt. A nő a Nógrád megyei jogú város költségvetési és pénzügyi bizottságának külsős tagja volt, emellett zenei könyvtárosként is tevékenykedett. Az őt ismerők legmerészebb álmaikban sem gondolták volna, hogy H. Mónika szexfilmekben szerepelt, és egy szexoldalon kellette magát. Egy honlapon bemutatkozva magáról annyit írt: „Helló, fiúk! Imádok meztelenkedni, és imádom a f...zt!” Az ifjú hölgy egyébként olyan bulikon is részt vett a filmkockák szerint, ahol egy éjszakai bárban több ismeretlen férfit orálisan kényeztetett.

Ezekhez a filmekhez úgy lehetett hozzájutni, hogy az internetezők SMS-ben fizettek a letöltésért. A botrány úgy robbant ki, hogy többen felismerték az arcát, amit még csak nem is rejtegetett. Salgótarjánban néhány napja futótűzként terjedt a hír, s elérte a városházát is.

– Megdöbbentünk – mondta a Blikknek Fenyvesi Gábor fideszes alpolgármester. – Sohasem gondoltam volna róla ezt, mert rendes lánynak ismertem meg. Nem vagyunk rá büszkék. Megtettük a megfelelő lépést: kértük a hölgyet, hogy mondjon le bizottsági tagságáról. Ezt meg is tette, a jövő heti ülésen már nem is vesz részt. A Fideszből nem zárhatjuk ki, mert nem is párttag. Néhány éve aktivistaként segítette a pártot, és 2006-ban delegáltuk a testületbe.

– Elképesztő ez az eset – mondta a Blikknek Molnár Károly, a bizottság szocialista elnöke. – Visszahúzódó, csöndes, szerény és konfliktuskezelő tag volt a testületben. Még szakmai vitákba sem ment bele. Nem nagyon barátkozott senkivel. A magánéletéhez semmi közöm, de úgy vélem, ha valaki csak külsősként is, de részt vesz a városvezetés munkájában, példát kell mutatnia.

Úgy tudjuk, hogy a bizottsági munkáért havi bruttó 35 800 forintot kapott H. Mónika. Ám ezzel a botránnyal nem csak ezt a fizetését veszítette el. A Balassi Bálint Megyei Könyvtárból is mennie kellett, amikor a felvételekről a munkahelyén is tudomást szereztek.

– A kolléga már nem dolgozik nálunk – ennyit mondott kérdésünkre Molnár Éva, az intézmény vezetője.

Hiába kerestük H. Mónikát, ő tegnap nem vette fel a telefonját.

Blikk

2009.08.18. 10:18
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: