HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

5 szerelemhelyettesítő a szextől a háziállatig

Ha az ember még vagy már nincs kapcsolatban, nagyon tud hiányozni, hogy közel lehessünk valakihez, hogy valakinek fontosak legyünk, hogy valaki megérintsen minket, hogy legyen egy kis intimitás az életünkben. Van, aki csendben szenved, van aki nem csendben, és van, aki megpróbálja pótolni azt, ami annyira hiányzik. Mik azok a pótcselekvések, amiket azért csinálunk, hogy egy-egy pillanatra úgy érezzük, mintha kapcsolatban lennénk? Következzen öt példa a saját életemből és a környezetemben élők életéből.

1. Szex - Ami az egyik legjobban tud hiányozni, és amit manapság valószínűleg a legkönnyebben lehet pótolni. Jöhetnek az egyéjszakás kalandok, hogy legalább az a néhány pillanat meglegyen. Nem helyettesíti persze a kapcsolatot, szó sincs szerelemről, de legalább oda lehet bújni valakihez, lehet ölelni és megvan az intimitás. Vagy annak látszata.

2. Háziállat - Távolról sem szeretném azt mondani, hogy mindenki, akinek háziállata van, az emberi kapcsolatokat helyettesíti a kutya- vagy macskatartással. De bizonyára mindenki tudja, hogy sok olyan is van. Az én kerületemben szerintem nincs olyan ház, amiben ne élne legalább egy olyan magányos, özvegyen maradt idős néni, akinek az élete egy kisméretű eb körül forog. Gondozza, szereti, szeretet kap tőle, még beszélgetnek is. Egyszerűen ha magányosak vagyunk, jó ha ott van valaki, még akkor is, ha az illetőnek négy lába van. Sőt, néha még jobb is így...

3. Munka - Van a búfelejtő célzatú munkábatemetkezés szakítás után [1]. És van az, amikor valakinek egyszerűen nincs élete a munkahelyén kívül. Nem ideiglenesen, hanem állandóan. Talán nem is volt kapcsolata vagy családja, talán volt, talán még van is, csak kiszeretett belőle. És akkor ott van a karrier, amibe lehet sok energiát fektetni és - jó esetben - minél többet ad bele az ember, annál többet kap vissza. Valahol ez is olyan, mint egy kapcsolat, csak nem egy másik emberrel, hanem saját előmenetelünkkel.

4. Hírnév - Sok celeb nyíltan meg is vallja, hogy azért akart híres lenni, mert azt szerette volna, hogy szeressék. Egyre nyilvánvalóbb azonban, hogy ezt hírnévvel ebben a században már nem lehet elérni, sőt, szinte tragikus módon gyakran éppen ellenkező reakciót vált ki a közönségből az, hogy valaki híres. Mindenesetre Madonna egy roppant erős atmoszférájú számot írt erről a témáról, aminek a címe Substitute for Love [2], azaz kb. szeretetpótló. Az 1998-as Ray of Light album ennek első sorával kezdődik: "gondolkodás nélkül lecseréltem a szeretetet hírnévre". Minden bizonnyal nem ő (volt) az egyetlen a celebek között.

5. Vallás - Ugyanúgy mint a háziállatoknál, ebben a pontban is badarság lenne azt állítani, hogy mindenki, aki vallásos közösségbe jár, azért tenné ezt, mert ezzel szeretné kompenzálni, hogy hiányzik az életéből egy normális kapcsolat. Viszont ha valaki túl sokáig hiába vágyik arra, hogy a hétköznapi felszínességen túlléphessen valakivel legalább szellemi szinten, az sokkal könnyebben jut el egy vallásos közösségbe, rossz esetben szektába. Utóbbiakból éppen azért is nehéz a kifeléút, mert a tagok általában tökéletesen leépítik a szektán kívüli életüket, így aztán ha akarnának, se tudnának kihez vagy hova elmenekülni. Viszont egy olyan párt is ismerek, akik éppen egy ilyen radikális közösségben ismerték meg egymást, lettek szerelmesek egymásba és léptek le együtt. Kilenc éve házasok. Ilyen is van.

index

2009.08.16. 22:48
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: