HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Rosszlányok bűnei

A boldog békeidőkben hatalmas üzlet volt a prostitúció – de már akkor sem a lányoknak. 1900 körül Budapesten tíz koronába került egy menet, ezért bársonyfotel és háttérzeneként zongoraszó is járt a kuncsaftnak. A pénznek csak a negyede illette a szexmunkást, aki amolyan béren kívüli juttatásként némi harisnyapénzre (borravalóra) is számíthatott.

A rosszlányok teljes ellátást kaptak a bordélyban, és a tást kaptak a bordélyban, és a legszorgalmasabbak jutalma kirándulás és színházlátogatás volt. Pályamódosításról viszont szó sem lehetett. A bordély tulajdonosa buzgón olvasta a beosztottak levelezését, nem tervez-e valamelyikük szökést. Ha valaki mégis meglépett, viszonylag gyorsan rács mögé került, ugyanis ezek az önállósodó éjszakai pillangók szállodáról szállodára röppentek, mindenhonnan némi értékkel távozva.

Az utcai strichelést a törvény tiltotta, de természetesen ennek már akkor sem volt sok foganatja. Hogy elkerüljék a szeméremsértő viselkedést, a fővárosban néhány kávéháznak engedélyezték, hogy az örömlányok ott vadásszanak férfi akra – bárhol, csak ne az utcán. Ezeket a cukrászdákat a „jó ízlésű, gazdag polgárok” – azaz a kuncsaftok – lakásától távol, a külső, szegényebb kerületekben jelölték ki. Így jött létre a József körút, Népszínház utca, Fiumei út és Baross utca által határolt prostinegyed, közepén a Rákóczi térrel. A többi pedig már történelem…

Blikk

2009.08.15. 11:51
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: