HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Voksán Virág fotóival hirdeti magát egy call-girl

Voksán Virág Miss Hawaiian Tropic képeivel, Rita névvel fémjelezve hirdeti szexuális szolgáltatásait egy internetes felhasználó – hívta fel figyelmünket a Kontakthaus honlapjára az egyik olvasónk. A fogadóóráit Bécsben tartó, önmagát szép, természetes mellűnek valló nő természetes kisugárzásából és jókedvéből adódóan elkápráztatást ígér kuncsaftjainak – megspékelve mindezt anál- és erotikus masszázzsal, lábszexszel és mindenféle pozícióval.

A hirdetésben szereplő telefonszám elérhetetlennek bizonyult, ezzel szemben Voksán Virágot elértük, aki egyáltalán nem lepődött meg a híren, ám kategórikusan elutasítja, hogy bármi köze is lenne a dologhoz. Elmondása szerint nem ez az első eset, hogy visszaélnek a nevével vagy a fotóival: „Úgy háromhavonta előfordul, hogy az én képeimet felhasználva hirdetnek szexuális szolgáltatást különböző helyeken. Legtöbbször ismeretlenek figyelmeztetnek a közösségi oldalakon, hogy már megint találtak hasonló hirdetést. Ilyenkor megadják az elérhetőséget, én pedig írni szoktam egy levelet a szolgáltatónak, amiben próbálom igazolni magam, hogy valóban én vagyok az, akiről a fotók készültek, és szedjék le a képeimet, mert személyi jogokat sért. Szerencsére eddig minden esetben közreműködőnek bizonyultak és eltávolították a hirdetést” – magyarázta Voksán és hozzátette, hogy azóta, amióta az interneten szinte mindenhol szerepelnek a fotósorozatai, egyre többször használják fel a képeket. „Még egy japán oldalon is viszontláttam a múltkor párat” – mesélte.

A playmate-től többek között azt is megtudtuk, hogy igazán kényelmetlen helyzetbe eddig még nem került hasonló okokból, sőt, még az év elején felbukkanó, házi videóval zsaroló férfi is felszívódott egyik pillanatról a másikra. Az illető annak idején egymillió forintot szeretett volna kicsikarni Voksántól egy mobiltelefonnal rögzített felvételért cserébe [3], amin a modell meztelenül szerepel. „A rendőrségi feljelentés megtörtént, és azóta sem a zsaroló nem jelentkezett, sem pedig a felvételek nem kerültek elő. Egyébként nem pornójelenetről volt szó, hanem egy zuhanyozós jelenetről, amit elpoénkodtam” – adta tudtunkra Voksán. „A mai napig nem derült ki, hogy ki állt e mögött, de akárki is volt, valószínűleg a feljelentés és hogy mindenhol erről cikkeztek, elijesztette.”

index

2009.08.06. 12:48
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: