HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Amilyen a munkád, olyan vagy az ágyban

Minden házastárs rémálma, ha párja hazaviszi a munkáját. Pedig gyakorlatilag valamennyien ezt tesszük, hisz egy nemrég elvégzett felmérés szerint választott szakmánk erősen rányomja bélyegét szexuális életünkre. Linda De Villers neves amerikai szexuálterapeuta és párkapcsolati tanácsadó 400 nőt kérdezett meg a legkülönbözőbb szakmákat űző férjeik ágybeli szokásairól, és kiderült: a különböző foglalkozások erősen eltérő szexuális képességeket fejlesztenek ki a férfiakban.

A művészek a csúcson! Az ő képességeikről vannak partnereik a legjobb véleménnyelA felmérésből kiderült: a művészetekkel foglalkozók a legjobb szeretők, míg a gyári és betanított munkások teljesítenek otthon a legrosszabbul. Ez önmagában még nem túl meglepő, de azt a fene se gondolta volna, hogy például az építőmunkások majdnem olyan lepedőakrobaták, mint a zenészek vagy a festők.

1. Művészek, színészek
Legyen az illető zenész, irodalmár, festő vagy színész, a művészi hajlam kifinomult technikákhoz vezet az ágyban is. A megkérdezett hitvesek 95 százaléka nyilvánította kiváló szeretőnek a művészeket, akik a kalandvágy, a fantázia és a gyengédség mellett imádják az orális szexet, 100 százalékuk fordít épp elegendő időt az előjátékra, és 73 százalékuk tökéletesen kielégíti párját az ágyban.

2. Építőmunkások, építésvezetők
A jövő házainak építői nemcsak a felvonulási területeken, de az ágyban is igen aktívak. 58 százalékuk hetente több mint kétszer szexel, s bár az orális szex nem tartozik az erősségük közé, asszonyaik elégedettek a szex utáni gyengédség mértékével. Feleségeik 57 százaléka értékelte nagyon jóra a szexuális teljesítményüket, ráadásul igen rámenősek: ha az asszonynak nincs kedve, ők akkor is elérik céljukat.

3. Kamionsofőrök, szerelők
Első helyezettek az orális szex terén, az asszonyok 61 százaléka van a legjobb véleménynyel képességeikről. Az előjátékot csak 95 százalékuk tartja fontosnak. Szeretik a különleges fehérneműket, és 47 százalékuk szexel hetente több mint két alkalommal. A legnagyobb probléma a levezetéssel van, a sofőrök és szerelők aszszonyainak többsége panaszkodik arra, hogy párjuk a szex után azonnal elalszik.

4. Kiskereskedők, boltosok
Meglepő módon kísérletező fajták, rendszeresen próbálnak ki új pozíciókat, s nem ritka, hogy bizarr szexjátékokkal, korbáccsal, kötéllel, bilinccsel igyekeznek feldobni az együttlétet. Bár a legtöbbjük törődik párja kielégülésével, az asszonyoknak mindöszsze 30 százaléka elégedett az előjátékra fordított idővel. A kiskereskedők nem túl aktívak, mindössze 36 százalékuk szexel heti rendszerességgel.

5. Katonatisztek, rendőrök
Az átlag alatt teljesítenek a felmérés szerint az egyenruhások, a rendőrök, a tűzoltók és a katonák. Asszonyaik 81 százaléka szerint legjobb tulajdonságuk, hogy igen kitartóak az ágyban, de csak 74 százalékuk hajlandó orális szexre. Szigorú szakmájukkal ellentétben szívesen ölelgetik szex után párjukat, és kitartásuk nem csak az aktus hosszára vonatkozik. 71 százalékuk gyakorlatilag nem tűri el, ha a másik nemet mond a szexre, és addig nyomul, amíg célt nem ér.

6. Ügyvédek, könyvelők
Szinte egyetlen jó tulajdonságuk az aktivitás, mindennap igénylik a szexet, ami azonban csak asszonyaik 61 százaléka szerint kielégítő. Szeretnek különleges helyeken szexelni, a lebukás veszélye csak növeli libidójukat. Az előjátékot csak tisztességből végzik, de párjaik 92 százaléka szerint sem az, sem az aktus nem elég hosszú. Az ítélet: a kikérdezetteknek csak 56 százaléka értékelte jónak a nemi életüket.

7. Orvosok, ápolók
Nagyon bújós és romantikus szeretők, de csak 55 százalékuk kapott jó osztályzatot az orális szexre. Ugyanakkor az előjátékban határozottan megbuktak, a partnerek többsége állítja: a bevezetés túl rövid, így ezzel a kategóriában az utolsó helyre kerültek. A feleségek 36 százaléka az aktussal is elégedetlen, sőt 14 százalékuk rendszeres potenciaproblémákra is panaszkodik.

8. Gyári munkások
Eredményük siralmas, asszonyaik 59 százaléka rossznak tartja ágybeli képességeiket, 20 százalékuk pedig elfogadhatatlannak. 47 százalékuk állítólag szükségtelennek tartja az előjátékot, a szexuális segédeszközökről pedig hallani sem akarnak. Gyengédség terén is az utolsó helyen végeztek, nem szánnak időt a levezető ölelkezésre, bár potenciájukkal szinte sosincs probléma.

Baj, ha hazavisszük a gondot

A munkánk befolyással van a szexuális világunkra, ami már a pályaválasztás pillanatában döntő fontosságú lehet – mondta a Blikk szexuálpszichológusa, dr. Rusz Edit. – Az ember szexuális szokásaira több tényező is hatással van, az évek folyamán sokat változhat akár pozitív, akár negatív irányba. A munkánk, a munkahelyünkön ért hatások mindenképpen befolyásolják az otthoni teljesítményt. Éppen ezért lehetséges az, hogy a lista legelején a művészek szerepelnek, hiszen művészi mivoltukból fakadóan egy kissé nőiesebbek a többi férfinál, hasonló gondolkodásúak, mint a nők, ezért képesek megadni azt, amire egy hölgy vágyik. Az utolsó helyezett gyári munkás pedig valószínűleg azért nem képes százszázalékosan kielégíteni párját, mert egyébként is rengeteg problémája van a munkahelyén, ami otthon is leköti a figyelmét.

Blikk

2009.08.03. 11:04
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: