HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Étkezési utalványt is elfogadnak a prostik

Délutáni és nyugdíjas kedvezménnyel, ajándék félórával, illetve ráadás extrákkal kínálja több budapesti örömlány is szolgáltatásait. A kínálat széles, tizennyolctól negyvenkét éves korig válogathatnak az urak a különböző hajszínű és repertoárú akciós prostituáltak közül.

A szexmunkás-engedmények nem egyedülállóak Európában. A Times szerint Németországban például az egyik bordélyház tíz százalékos környezetvédelmi bónuszt kínál azoknak, akik nem személygépkocsival vagy taxival, hanem kerékpárral, illetve tömegközlekedéssel érkeznek. Másutt ingyen üdvözlő itallal vagy cipőtisztítással kedveskednek.
– Új jelenségről van szó, az utóbbi hónapokban tűntek fel a különféle szexmunkás-akciók, amiket egyértelműen a válság szült – mondta a Borsnak Földi Ágnes, a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke. Földi szerint külföldön nem ritka, hogy étkezési utalványt is elfogadnak, de a magyar lányoktól ez egyelőre távol áll.
– Bár érezhető a forgalomcsökkenés, pályaelhagyók nincsenek, mivel még így is több marad nekik a minimálbérnél.
A 22 éves Judit alig egy hónapja ad árengedményt. A fővárosi lány a korábbihoz képest harminc százalékkal olcsóbban kínál erotikus masszázst:
– A válság mellett a nyár is közrejátszik a visszaesésben. Ha nem akcióznék, akkor napi öt vendég helyett csak kettő térne be hozzám – számszerűsíti a súlyos visszaesést.

Bors

2009.08.02. 12:02
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: