HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Mujahid Zoltán 50 euróért villant

Magnatixxboy néven talált rá olvasónk a Cam4.com szexkamera portálon a Megasztár első szériás versenyzőjére, Mujahid Zoltánra. Az exmegasztárosként azonosított illető a felhasználók unszolására az alsógatyáját is elkezdte letolni, igaz, nem ingyen: 50 eurót kért érte. Mujahid sajtósa nem tagadta, de nem is erősítette meg az énekes szexkamerázását.

Zsombor néven küldött levelet szerkesztőségünkbe egyik olvasónk, aki mellékletként két képet is csatolt Mujahid Zoltánról, amint a 29 éves exmegasztáros egy szexkamera portálon mutogatja magát. „A rutin munka utáni pornóoldal-böngészés közben megakadt a szemem Mujahid Zolin. Egy szexkamera portálon arra lettem figyelmes, hogy egy magyar felhasználó élő kamerája elérhető" – írja olvasónk levelében.

„Az oldalsó chatsávon a látogatók követelték: show cock, azaz mutasd a pöcsöd. Erre Zoli lazán belökte, hogy ez bizony 50 euróba fog fájni a szerencsésnek. Meggondolandó ajánlat, igaz meg kell jegyezni, hogy 50 euróból jó pár órányi minőségi melegpornót lehet beszerezni" – írja Zsombor lapunknak küldött levelében.

Az említett szexkamerás oldalon, a Cam4.com-on a regisztrált felhasználók között megtaláltuk az olvasónk által Mujahid Zoltánként azonosított MagnatixxBoy nevű felhasználót [1], aki bár fényképet nem töltött fel magáról, adatait megadta. Ezek szerint Hollandiában él, 25 éves, angolul és franciául beszél, nem dohányzik, és heteroszexuális. A Google egy korábbi időpontban - július 24-én - mentett találata [2] azonban mást mutat: eszerint a MagnatixxBoy nevű felhasználó Magyarországon él, és biszexuális.

Mujahidék nem tagadnak

A Velvet természetesen az érintettet, valamint sajtószóvivőjét is megkereste, de Mujahid Zoltánnal [3] nem, csak sajtósával, Pierog Ferenccel tudtunk beszélni, aki egy rövid kommentárt fűzött a képekhez. „Akár igaz, akár nem, ennek minden esetben a Zoltán magánéletének kell lennie" – mondta Pierog.

A 29 éves – apai ágról - pakisztáni származású énekes tizenegy éves korában érkezett Magyarországra édesanyjával, két öccsével és húgával. Első zenei tapasztaltait Karacsiban szerezte, ahol indiai zenét tanult, és több tehetségkutató versenyen is részt vett. Korai zenei képzését később a középiskolában, és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen is kamatoztathatta, de nagyobb médianyilvánosság előtt csak a Megasztár első szériájában tűnt fel, amely 2003 őszén indult a TV2-n.

Mujahid 2004 tavaszán a hatodik helyen végzett a tizenkét fős döntőben – a versenyt Tóth Vera nyerte meg -, majd a TV2 által szervezett megasztáros koncertturnék után saját nagylemezt adott ki Első vallomás címmel 2005-ben. A 29 éves énekes nemrég az Eurovíziós Dalfesztiválra is jelentkezett, sikertelenül.

index

2009.07.31. 01:18
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: