HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Csináld magad! > Tisztító fúvókák

t: 4402

Tisztító fúvókák

A magas nyomású tisztítóberendezések ma már nem tartoznak az elérhetetlen eszközök közé. Hordozhatók, pofonegyszerűen kezelhetők és igen sok mindenre használhatók: gondoskodnak a ház, a kert és az autó meggyőző tisztaságáról. Ráadásul víztakarékosan.

A nagynyomású mosókkal szinte bármilyen tisztítási feladatot elvégezhetünk a ház körül. A működés elve minden fajtájuknál azonos. A tisztítógépet a hálózati vízvezeték csatlakozó csonkjára kötjük rá szabványos félcolos gyorscsatlakozóval, a nagynyomású oldalon pedig speciális gyorscsatlakozókkal kapcsolódik a cső, a végén lévő bordás markolat, egy hosszabbítóelem és a cserélhető szórófejek. Ebből a hálózati víznyomásból nagy teljesítményű szivattyú állítja elő a magas víznyomást, amely a legkisebb gépeknél is 70 bar, a nagyobb testvéreknél pedig akár 150 bar is lehet. Ezen a tekintélyes víznyomáson, az erős vízsugáron alapul a gépek hatékonysága, ami borotvaszerűen távolítja el a szennyeződéseket minden anyagfajta felszínéről. Ragyogó tisztára mosható velük a terasz, a kocsibejáró vagy a kert kőburkolata, hiszen a célzott vízsugár a felület legmélyebb résébe is behatol, függetlenül attól, hogy műkő, kerámia, beton vagy más az alapanyag.

Teljes erővel a tisztaságért

Jól használható a mosó a vízálló kerti bútorok és szerszámok tisztítására, vagy éppen egy medence lemosására is. Lecsapathatjuk a saras kerítést, a falakat, a gyermekjátékokat – sőt, finom permettel még a növényeinket is. Az általunk kipróbált termékek közül a Bosch és a Kärcher nagynyomású mosóinak teljesítménye a legmeggyőzőbb. Beépített tisztítószertartályuknak, illetve a tömlő, a tartozékok és a hálózati kábel számára kialakított tárolóknak köszönhetően pedig rendkívül praktikusak. Az erőteljes készülékekre akkor van szükség, ha nagyobb felületek tisztításáról van szó. A Bosch-termékek rendkívül erős indukciós motorral vannak ellátva, így bármilyen körülmények között gyerekjáték velük az optimális tisztaság elérése. Az erő és a hatékonyság mellett különös hangsúlyt kap a kezelhetőség és a mobilitás. Fűkímélő kerekek, beépített lándzsatartó, kábeltartó, indításbiztosító reteszelés, beépített tisztítótartály, és számtalan külön kiegészítő jellemzi ezeket a termékeket. A gépek elektromos teljesítményigénye nem jelentéktelen (1400-2700 W), a csatlakoztatásnál ezzel számolnunk kell. Léteznek hideg és meleg vizes, váltó- és háromfázisú árammal működő, valamint benzin- vagy dízelüzemű berendezések is.

otletmozaik.hu

2007.06.01

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok