HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szex > Tanulj meg élvezni!

t: 9257

Tanulj meg élvezni!

Hová tedd a lábad?

Sok nő csak akkor adja át magát teljesen az orgazmusnak, amikor lábai a számára helyes pózban helyezkednek el: teljesen széttárva, vagy épp ellenkezőleg, összeszorítva. Ez attól függ, hogy a nevezett érzést hogyan érted el először, és hogyan emlékszik a helyzetre a tested. Ha egyszer rátaláltál a neked kellemes helyzetre, nyugodtan hű maradhatsz hozzá. Figurázhatsz partnereddel egy éjszakán át, de ha csak úgy jó, ahogy megszoktad, hát legyen úgy!

Találd meg a kedvenc pozíciód!

Az élvezet gyakran egy bizonyos, rég bevált pózban érkezik. Mindenkinél más és más. Sokaknál a "misszionárius" jön be, másoknál pedig a "lovagló", vagy épp a "kutya". Hogy miért? Egész egyszerűen tested anatómiájától függ! Minden egyes helyzet más és más területen váltja ki a kívánt - vagy éppen nem kívánt - hatást. Ezen kívül a pozíciókhoz kapcsolódó emlékek is nagyban befolyásolják az élvezet mértékét.

Lélegezz helyesen!

Az orgazmus ritmusos izom-összehúzódásai tested minden egyes részével összefüggenek. Az izmoknak szükségük van az elegendő oxigénre, hogy jól működjenek. Néhányan visszatartják a lélegzetüket, blokkolják az oxigén megfelelő áramlását, annyira koncentrálnak. Ne felejts el levegőt venni, még akkor sem, ha zihálsz. Sőt. Az még izgalmasabb a partnerednek.

Mozogj!

Legideálisabb, ha az orgazmust egyszerre éritek el. Ha mégsem, akkor viszont jó, ha addig juttat el a csúcsra imádottad, míg aktív. Legyél te is aktív, mozogj, vegyél részt az aktusban, hogy az orgazmus mindkettőtök számára tényleg a mennyországot jelentse! Mozgasd a popsid és a csípőd partnered ritmusára! Ha nem megy, nyugodtan iratkozz be egy hastánctanfolyamra, ott rengeteg erotikus csípőmozgást tanulhatsz!

Ha rájátszol egy picit...

Sokszor olvashatsz olyasmit, hogy a nők néha színlelik az orgazmust. Ennek ellenére egy kis színjáték nagyon izgató tud lenni! A saját, szabadon választott szereped téged is fel tud tüzelni úgy, hogy megőrül a pasid és te is közelebb kerülsz a csúcshoz! Hát akkor miért is ne?

Hagyd beszélni!

A gyönyör eléréséhez vezető utat nem csupán mechanikus, fizikai feltételek együttállása kövezi, szükséges hozzá az emocionális faktor is. Mi lehet erotikusabb egy pár füledbe suttogott bóknál, miközben egyik kezét a fenekeden nyugtatja, másikkal pedig a hajadba túr? Sajnos azt nem árulhatom el, kire, milyen szavak hatnak izgatóan, ezt neked kell megtapasztalnod, mi is az, amitől beindulsz… Kérd meg szerelmed, hogy beszéljen hozzád szex közben! Hogy mit, azt adja majd a helyzet!

Vezesd rá a ritmusra!

Mindenkinek saját receptje van arra, hogyan érje el a kéjek kéjét. Van, akinek lassú és egyenletes mozgások jönnek be, másnak egyre gyorsabb és gyorsabb lökések kellenek. Általában mindenki ismeri a saját szükségleteit, ezért feltétlenül beszéljetek erről a partnereddel! Lehet egyszerűen technikai kérdés. Ha soha nem beszéltek róla, lehet, hogy azt gondolja, minden oké, a valóságban pedig nem is jó neked.

Izgasd a csiklód!

A nők 30 százaléka büszkélkedhet a vaginális orgazmus tapasztalatával. 50 százalékuknak szükségük van arra, hogy közben simogassák, izgassák a csiklójukat. Nem lehet eléggé hangsúlyozni: a csikló a női gyönyör elérésének kulcsa. Ha ezt nem tudja a párod, találj rá megoldást, hogy megértesd vele, de csak finoman! Egy elfelejtett csikló kevesebb élvezetet jelent.

Simogattasd a melled!

Kevesen tudják, ezzel szemben nagy jelentőséggel bír: kérd meg a társad, hogy simogassa a melled, főleg a mellbimbódat. Ezzel felpezsdítitek véred oxitocin termelését, ami nem csak a tejtermelésért felelős, hanem az orgazmus eléréséért is! A mellek simogatása nem csak rád hat majd…

Erősítsd meg a hüvelyizmaid

Orgazmus közben hüvelyed és környéke erőteljes, pulzáló mozgásokat végez. Minél gyengébbek a hüvelyizmok, annál nehezebben jutsz el a csúcsra. Erősítsd meg az izmaid! Végezz hüvelytornát, ne sajnálj energiát fektetni ebbe! Csak neked lesz jobb!

Használd a fantáziád!

Gyakorold az erotikus fantáziálást! Képzeld el kedvenc pózod akár a munkahelyeden ábrándozva, vagy a buszon, vagy ha épp dugóban ülsz. Ezzel segítesz az agyadnak, hogy érzékenyebb légy a vágyak és érzelmek birodalmára. Ha szokatlanul hangzik, kezdheted erotikus irodalommal is a hozzászokást. Hidd el, megjön az étvágyad!

Maszturbálj!

Igen, ez igaz: azok a nők, akik el tudják juttatni magukat a csúcsra, partnerkapcsolatban is többször élvezik az orgazmust. Ez az önkielégítés hatalmas előnye. Még szexológusok is gyakran ajánlják az otthoni gyakorlást! Ne felejtsd el a régi közhelyet: gyakorlat teszi a mestert!

hirextra

2007.04.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok