HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szex > Orális szex: Mélytorok technika

t: 9651

Orális szex: Mélytorok technika

Az élvezet ilyenkor elsősorban nem fizikai jellegű - mint a hagyományos orális szexben, például az ajkakkal vagy a nyelvvel végzett intenzív ingerléskor-, hanem sokkal inkább vizuális. Többször esett már szó arról, hogy a férfi számára sokkal fontosabb a látvány, mint a nőnek.

Aki szeretné kipróbálni ezt a módszert, az feltétlenül beszélje meg azt előtte a párjával. Nem valószínű majd, hogy bármelyik férfit is győzködni kellene majd arról, hogy kipróbálhassátok ezt a technikát, viszont neki is teljes együttműködéssel kell részt vennie a próbálkozásban. A módszer elsajátítása során a legfőbb nehézséget az automatikusan fellépő öklendezési inger leküzdése jelenti, amely azonban némi gyakorlással gond nélkül leküzdhető és így a technika alkalmazása mindkettőtök számára élvezetet jelenthet. Kezdetben viszonylag fontos a választott pozíció, mert nagyban elősegíti a próbálkozást. Később mindez szinte már lényegtelenné válik.

Első alkalommal úgy tanácsos próbálkozni, hogy a szájüreg és a torok egy egyenes vonalat alkossanak, amihez a nőnek kinyújtott nyakkal hátra kell hajtania a fejét. A könnyebb behatolás érdekében a nyelv hátsó részét is le kell lapítani, ami úgy a legkönnyebb, ha a nő tátott szájjal kevéssel az alsó ajakon túl nyújtja ki a nyelvét. Fontos, hogy a férfi a nő ritmusát kövesse. Csak nagyon lassan és nagyon óvatosan művelhető ez a technika, és ha nem esik jól, azonnal abba kell hagyni. Ne felejtsd el, hogy nem kell mindennek elsőre sikerülnie. Ha viszont bevált a módszer, és mindketten élvezitek, akkor közösen tovább fejleszthetitek a toroktechnikát.

Mivel ez inkább a nők "próbatétele", ezért nagyon lényeges hangsúlyozni, hogy mindenki csak olyasmit tegyen meg a másiknak, amit valóban akar és kíván.

(nana)

2005.08.19

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok