HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > Segoviai bableves

t: 2821

Segoviai bableves






Hozzávalók:

60 dkg nagy szemű bab
5 db burgonya
3 db kaliforniai paprika
1 szál póréhagyma
1 szál kolbász
30 dkg sonka
3 dl fehérbor

bors
babérlevél
kakukkfű
olívaolaj

A babot 6 órára vagy egy éjszakára beáztatjuk.
A paradicsomot és a paprikát meghámozzuk, magjaikat eltávolítjuk.
A póréhagymát karikára vágjuk, és a babérlevéllel együtt lepirítjuk.
Hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt, és a kockákra vágott paradicsom húst és a paprikát, sonkát, végül a babot. Ráöntjük a bort, egyet forralunk rajta, és azonnal felöntjük vízzel.
Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel ízesítjük, és készre főzzük.


rtlklub.hu

2008.03.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok