HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > MOBIL > Telefonok

Egy thaiföldi férfi beperli a Nokiát, miután egy Nokia gyártmányú mobiltelefon felrobbanása miatt komoly egészségkárosodásokat szenvedett.
Bár a Nokia a mostani CeBIT kapcsán igen csak csöndben van, a színfalak mögött gőzerővel folynak a különböző fejlesztések.
A Motorola több új készülékkel bővítette okostelefon, és PDA telefon kombóinak terméklistáját. A mindenki által nagyon várt Motorola MPx is szerepel már ezen a listán, ahogy az A1000 vagy például az MPX 220.
vírusellenes megoldásokat fejlesztő Kaspersky Lab hamarosan okostelefonok védelmére szolgáló alkalmazással jelentkezik. A "Kaspersky Anti-Virus for Symbian OS" szoftver a legnépszerűbb mobiltelefonos operációs rendszert, a Symbian operációs rendszert futtató készülékek védelmére szolgál.
Az ortodox zsidók számára fejlesztett Motorola mobilt a rabbi hatóságok is jóváhagyták, mivel az teljes mértékben megfelel szabályaiknak.
A mobiltelefon-gyártóknak a hatalmas és dinamikusan növekvő piac mellett is élet-halál küzdelmet folytatva folyamatosan előre kell menekülniük, hogy nyereségességüket, piaci pozíciójukat képesek legyenek megtartani. Miután minden gyártó elkészült saját magas minőségű, színes kijelzős, kamerás mobiljával, a technológiai különbségekből szerezhető előny időben rendkívül lecsökkent, két terület maradt, ahol az egyes márkák megkülönbözethetik termékeiket: a design és a teljesen újszerű felhasználási területek, képességek.
A Nokia vezetése úgy döntött, hogy egy időre felfüggeszti az üzemanyagcellával üzemelő mobiltelefonokkal kapcsolatos fejlesztéseit
A Volkswagen lesz az első autógyártó, amely a Bluetooth SIM hozzáférési profilt támogató, gyárilag telepített autós kommunikációs megoldást biztosít gépkocsijaiban

Első Előző