HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Halételek

Hal babérlevéllel és olívabogyóval, a köret pedig petrezselymes krumpli.
Ehhez az ételhez zöld és fehér spárgára is szükséged lesz, a lazac mellett.
A halhoz nagyon jól illik a kissé fanyar ízű, citromos mártás.
A hal zöldséggel igazán fogyókúrás párosítás. Könnyű és finom! Kóstold meg te is!
A süllő finom húsához nagyon jól illik a paraj és a lestyános mártás.
A hal zöldséggel igazán fogyókúrás párosítás. Könnyű és finom! Kóstold meg te is!
Tölcsért csinálok a kezemből, vagyis a sajtomból. És hogy ne legyen üres, halat teszek bele.
Ez az étel olyan színes, mint a riói karnevál.
A sült vörös sügér mellé ma valami különlegeset kínálunk: rizzsel töltött édeskömény levelet.
Egészben sült lazacfilé cukkinivel Lazacfasírt Lazactatár Málnaszószos sült lazac Egészben sütött karácsonyi lazac
Egészségesek, megszépítik a hajunkat és a bőrünket, ráadásul degeszre tömhetjük velük magunkat anélkül, hogy hízástól kellene tartanunk. Számos variációban elkészítve rendszeresen tarthatunk halas napokat. Egészen biztosan nem fogjuk megunni!
A karácsonyi fenyőfaállítás és a halevés szokása alig százötven éve honosodott meg nálunk, mégis úgy tűnik, mintha ősi hagyományaink közé tartozna. Vétek lenne változtatni rajta, ha csak annyit nem, hogy a ponty helyett valamilyen más, különleges hazai vagy tengeri halat válasszunk az ünnepi fogásokhoz.
Halételeket készíteni egyáltalán nem nagy ördöngösség: a titok a gondos előkészítésben rejlik. Ha ez megvolt, villámgyorsan kivitelezhetőek, és - az elképzelésekkel ellentétben - ugyanilyen tempóban el is fogyaszthatóak. Szakácsunk, Kaldeneker György szolgál elő- és elkészítési tippekkel.
Ha karácsony, akkor hal, amely a legtöbb háznál biztos helyet foglal el az ünnepi menüben.

Első Előző Következő Utolsó